Julbord i Värnamo


Annonsplats
Annonsplats för julbord. Ring Jimmy på 0736-963858 eller kontakta oss för mer information.


Företag brukar passar på att tacka personalen för året som gått med ett julbord och kompisgänget samlas och äter gott och umgås. Med klassiska svenska rätter äter du julbord på flera av Värnamos restauranger.

Restauranger som erbjuder julbord i Värnamo med omnejd:
Gästgivargården
På Gästgivargården i centrala Värnamno serveras hemlagat julbord med start i början av december. Här får det även att få jullunch eller ta med sig en jultallrik hem.

Stadt Bord & Bar
Serverar julbord till större sällskap och har en alternativ meny för dig som inte vill ha julbordets alla rätter.

Restaurang Diligensen på High Chaparral
Boka julbord från slutet av november (helger fre-sön from 22 november tom 15 december). På fredagar och lördagar uppträder även ett liveband när julbordet börjar ta slut.

En Trappa Ner
Erbjuder, enligt uppgifter på hemsidan, ett komplett julbord, men mer än så vet vi inte. Intresserade kan höra av sig till En Trappa Ner.

Haga Värdshus

Laga-Gyllen
Julmeny med jullandgång, risgrynsgröt eller traditionell jultallrik med sill, janssons, ägg, köttbullar osv.

Toftaholm Herrgård
Toftaholm Herrgård består av en gul pampig huvudbyggnad i trä och tillhörande sidobyggnader beläget alldeles vid Vidösterns strand. Ett småländsk julbord erbjuds med över 100 hemlagade delikatesser.

Saknar du din restaurang på listan ovan, meddela gärna oss om du serverar julbord eller känner till en restaurang som gör det.

Julbord – Buffé med julmat

Privat julbord uppdukat och klart för servering, minst lika gott som ute på restaurang.
Visst är december en skön månad, inte minst för det traditionsstarka julbordet som väldigt många av oss äter minst en gång om året – ibland flera.
Traditionell julmat serveras i bufféform som exempelvis sill, gravad lax, köttbullar, janssons frestelse, rödbetssallad, julskinka, julost, kalvsylta, pepparkakor med mera.

Är ni ett stort sällskap som ska äta julbord rekommenderas att boka i god tid innan julbordet. Populära julbord blir snabbt fullbokade. Julborden brukar serveras i slutet av november månad och serveras till dagarna innan julafton.