Restauranger i Värnamo

Hotell Vidöstern

Dagens lunch
Hemsida

Restaurang Best Western Hotel Vidöstern serverar lunch alla dagar i veckan. I lunchen ingår måltidsdryck, bröd, salladsbuffé och kaffe.

Cheers

Dagens lunch
OBS! Tillfällig tallriksservering pga. Corona En härlig lunch, med gediget salladsbord och soppa samt 2 varmrätter, samt alltid med dessert till kaffet. På Cheers äter Du i en avslappnad miljö, och vi är en hundvänlig restaurang! Eventuelll överbliven lunchmat köps förmånligt via www.karma.life för avhämtning. Välkomna!

Golfkrogen Värnamo GK

Dagens lunch
Golfrestaurangen ligger vackert beläget vid golfbanan i Värnamo och har en vacker utsikt över sjön Hindsen. Här serverar det lunch, och vi har även kvällsöppet. Golfkrogen i Värnamo kan även ordna er fest eller högtid, stor som lite, tillsammans med dig. Vi erbjuder också catering.

Lilla Köket

Dagens lunch
Servering och eller avhämtning av dagens lunch, ink. bröd, sallad, kaffe och kaka. Vi erbjuder även catering med eller utan servering och uppdukning, med olika menyförslag. Vid lunch catering och utkörning beställ maten gärna innan kl 10.30.

Rasta Värnamo

Dagens lunch

Söderport

Dagens lunch
Restaurang Söderport serverar en stor buffé med flera olika rätter och sallad. Betala efter vikt: 27:90/hg Min. pris: 95:- Max. pris: 135:- (utan påfyllning) Max. pris: 145:- (med påfyllning) För avhämtning betalar du kilopris med avdrag 10%.

Aikins Sushi

Dagens lunch
Aikins Sushi ligger på Kungsängsgatan 20 i Uppsala

Bowlingmagasinet

Dagens lunch
På Bowlingmagasinet kan du spela bowling och discobowling. Här finns även en golfsimulator, möjlighet att spela ett parti biljard eller spöa kompisen i air-hockey.

Bredaryds Wärdshus

Dagens lunch
Bredaryds Wärdshus har ambitionen att bedriva en riktigt bra restaurangverksamhet med tyngdpunkt på väl utvalda råvaror, drycker och kompetent service.

Diligensen High Chaparral

Dagens lunch
På restaurang Diligensen på High Chaparral äter du lunch i gammal vilda västern miljö.

Golfkrogen Värnamo GK

Dagens lunch
Välkommen till golfkrogen vid Värnamo GK - en fantastisk bana i vacker miljö endast 5 minuter från E4.

Gästgivargården

Dagens lunch
Gästgivargården i Värnamo erbjuder en trevlig och rogivande herrgårdsmiljö mitt i Värnamo. De erbjuder bland annat vinprovning och bröllopsmenyer.

Haga Värdshus

Dagens lunch
Restaurang på Haga Värdshus som även erbjuder boende, catering och konferens.

Harrys

Välkända restaurangkedjan Harrys serverar bland annat kycklingvingar och lammracks. Här kan du också se på sportsändningar till exempel ishockey och fotboll.

Ica Kvantum

Dagens lunch
Ica Kvantum ligger på Expovägen 2 i Värnamo.

Laga-Gyllen

Dagens lunch
Restaurang Laga-Gyllen är en gemytlig restaurang där du kan njuta av svensk husmanskost i en avslappnad miljö.

Matkällaren

Dagens lunch
Välkomna till den nyöppnade lunchrestaurangen Restaurang Matkällaren. Ni hittar oss på Västbovägen 51, i samma byggnad som Erikshjälpen. Vi erbjuder svensk husmanskost och en fräsch salladsbuffé. Vår lunchbuffé är öppen vardagar mellan 11.30 och 14.00. I priset ingår bröd, smör, måltidsdryck, kaffe och kaka.

Matlusten

Dagens lunch
Matlusten är restaurangen på Värnamo Sjukhus. De serverar ofta ett glutenfritt eller ett laktosfritt alternativ under lunchen. Lunch serveras även lördagar och söndagar.

Napoli

Dagens lunch
Restaurang Napoli är en lunchrestaurang som även hjälper till att anordna mat till dig som ska ha bröllop, anordna svensexa eller möhippa.

Nya Bambu

Dagens lunch
Nya Restaurang Bambu serverar kinesiska rätter som friterade räkor med sötsur sås eller thairätter såsom wokad biff med sötbasilika.

Olympia

Dagens lunch
Restaurang Olympia ligger på Lasarettsgatan och här kan du äta internationell mat samt pizza, kebab och sallad.

Rasta Klevshult

Dagens lunch
20 km norr om Värnamo hittar du Rasta Klevshult (Smålandsrasta). Här finns hotell, konferens och catering med generösa öppetider.

Rose Garden

Dagens lunch
På Rose Garden i Värnamo äter du asiatisk mat och sushi. Det serveras även buffé.

Stadt Bord & Bar

Stadt Bord & Bar är en restaurang i Värnamo. Här finns festvåning och matsal för upp till 400 gäster.

Sushi Bar

Sushi Bar ligger nära tågstationen i Värnamo och här kan du äta á la carte, maki och lunch.

Syltan (Vandalorum)

Dagens lunch
Syltan är ett cafe och bistro i anslutning till museet Vandalorum. Syltan serverar bland annat husmanskost, soppa och sallad.

Timjan, Flathults Lustgård

Café Timjan har café, restaurang och catering och kan ta emot 110 konferensgäster och stora bröllopssällskap. Missa inte en rundtur i den fantastiska örtagården.

Toftaholm Herrgård

Du hittar Toftaholm Herrgård i en lugn miljö på sjön Vidösterns strand - söder om Värnamo.

Tre Liljor

Dagens lunch
Hotell och Restaurang Tre Liljor med utsikt över Lagan erbjuder hotell, restaurang och konferens i Värnamo.